IMG_3713
Galerie

Masopustní karneval 2019

 

I letošní rok pořádalo v období masopustního veselí v neděli 24. února 2019 Rodinné centrum Motýlek pro děti i celé rodiny v Sokolovně ve Velkých Opatovicích MASOPUSTNÍ KARNEVAL. Zábavného odpoledne se zúčastnilo na 320 návštěvníků. V karnevalově vyzdobeném sále bylo k vidění spoustu krásných dětských masek z různých říší dětské fantazie. O spoustu zábavy a her se během celého odpoledního programu postaralo opět duo bezvadných klaunů – Olina a Hubert, kteří vyčarovali na dětských i dospěláckých tvářích plno smíchu a radosti!

Viděli jsme také vystoupení šikovných školáčků z kroužků SRPŠ, která měla velký úspěch. Jako první se pod vedením slečny Lenky Vymlátilové předvedly děti z tanečního kroužku MODERNÍ TANEC – STREET DANCE. A při dalším vystoupení ukázaly svoje nadání děti z kroužku POHYBOVÁ PRŮPRAVA, který vede paní učitelka Mgr. Radka Jelínková.

Pro návštěvníky byla již tradičně připravena bohatá tombola, ve které bylo za výherní ruličkové losy pro děti nachystáno skoro 200 cen a ve velké tombole bylo možné na závěr karnevalu na slosovatelné vstupenky vyhrát 15 hodnotnějších cen. Děkujeme tímto všem štědrým sponzorům, díky jejichž věcným nebo finančním sponzorským darům jsme mohli připravit tomboly se spoustou výher!

Pro zpříjemnění odpoledne bylo opět přichystáno pro všechny masopustní občerstvení, které z větší části připravila děvčata ze společnosti Catering Karel a Karel, a kterým děkujeme za úžasnou a vynikající několikaletou spolupráci!

Velké díky patří také především všem pomáhajícím dobrovolníkům, převážně z řad Rodinného centra Motýlek a jejich rodin! A i přes to, že jich spíše ubývá a další noví ochotní členové nepřibývají, tak opět pomáhali při organizaci celé akce, a díky nim se únorové karnevalové odpoledne pro všechny vydařilo!

Doufáme, že jste se při návštěvě Masopustního karnevalu po celé nedělní odpoledne dobře bavili a za rok se budeme těšit opět na viděnou :-)!

Vaše Rodinné centrum Motýlek, z.s.

IMG_3710

IMG_3713

IMG_3720

IMG_3735

IMG_3741