OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Galerie

,,NOVÉ“ RODINNÉ CENTRUM MOTÝLEK

S koncem loňského roku došlo k ukončení působení Rodinného centra Motýlek na náměstí Míru. Někteří z vás tuto změnu možná zaregistrovali, někteří možná ne. Proto dovolte pár řádků…

V polovině listopadu 2015 jsme po pěti letech uvolnili stávající prostory a začali upravovat nové v budově bývalého učiliště na ulici Mládežnická. V listopadu byly dokončeny stavební práce, které provedlo Město Velké Opatovice, jako majitel objektu a v prosinci se začalo s pracemi, které mělo v režii již naše centrum, respektive převážně členové a jejich rodiny. Jednalo se o výmalbu, položení linolea, koberce v herně a především finální úklid a stěhování. V předvánočním shonu se tak původně šedivé a zaprášené místnosti bývalých kanceláří proměnily v nové útulné a veselejší prostory. O tom se mohli zájemci z řad veřejnosti přesvědčit na Dni otevřených dveří, který se konal v pátek 15. ledna 2016.

Poté se v Motýlku rozběhl stálý program tradičních týdenních aktivit, které pro vás Motýlek nabízí. Pro nejmenší děti jsou to HRÁTKY S BATOLÁTKY A MASÁŽE KOJENCŮ A DĚTÍ a pro předškolní děti CVIČENÍ S MOTÝLKEM a DĚTSKÁ JÓGA. Pořádáme také pro děti kurzy plavání v bazénu místní Základní školy. Dále se v rodinném centru konají pro dospělé VÝUKY ANGLICKÉHO JAZYKA a také probíhá pravidelné setkávání KLUBU AKTIVNÍCH SENIORŮ. Během prázdnin pak lze využít naší nabídky Příměstských táborů pro školní děti a od března se můžete opět těšit na večerní ČAROVÁNÍ S VLNOU.

Více informací k programu Motýlku naleznete na www.rcmotylek.cz nebo našem facebooku Rodinné Centrum Motýlek. V případě dalších informací a zájmu o zasílání informací nejen o našich akcích, můžete psát na e-mail rcmotylek@seznam.cz.

V závěru bychom chtěli poděkovat všem našim příznivcům a především všem obětavým lidem, kteří se podílejí na fungování centra. Velké díky pak také patří Městu Velké Opatovice, které nás podporuje bezmála již sedm let.

Těšíme se na vaši návštěvu v novém Rodinném centru Motýlek a také při akcích, které pořádáme :-)!

 

FOTKY Z NOVÉHO MOTÝLKU A DNE OTEVŘENÝCH DVEŘÍ :

1. VSTUPNÍ MÍSTNOST

 

2. VSTUPNÍ MÍSTNOST

 

6. DÍLNIČKA 4. DÍLNIČKA

 

7. DÍLNIČKA S MOTÝLKEM

8. KUCHYŇKA, JÍDELNÍ KOUTEK A VSTP DO HERNY 12. KUCHYŇKA

9. JÍDELNÍ KOUTEK 10. JÍDELNÍ KOUTEK

16. HERNA 15. HERNA

13. HERNA

14. HERNA

19. UČEBNA, KLAS A KANCELÁŘ 20. UČEBNA, KLAS A KANCELÁŘ

DOD 1 DOD 2 DOD 3 DOD 4

 

P1152629 DOD 6 DOD 5

P1120438 OLYMPUS DIGITAL CAMERA