Onder 8
Galerie

TANCOVÁNÍ S HONZOU ONDEREM A LUCIÍ HUNČÁROVOU :-)

TANCOVÁNÍ S HONZOU ONDEREM VE VELKÝCH OPATOVICÍCH

 

O tom, že tancování rozhodně není žádná nuda nás přesvědčil oblíbený taneční pár Jan Onder a Lucie Hunčárová, kteří vystoupili v pátek 21. listopadu v sokolovně ve Velkých Opatovicích a roztančili tu nejen spoustu dětí, ale také dospěláky.

Tento milý a charismatický taneční pár patří do elitní skupiny nejlepších tanečních párů u nás a často reprezentují Českou republiku na zahraničních soutěžích. Také je známe především z televize Déčko, kde vystupují v pořadu Taneční hrátky s Honzou Onderem, a můžeme je vidět i v televizní taneční soutěži StarDance, kde doprovázejí při tancích nejednu známou osobnost.

 

Pro malé tanečníky byly připraveny hodinové Taneční hrátky pro děti, kde se všechny děti s oběma tanečníky celou dobu bezvadně bavily, dostatečně vytancovaly a vyřádily. A také poznaly, že taneční hrátky jsou pro ně skvělou motivací, důvodem hýbat se a s ladnými tanečními kroky zároveň posílit a protáhnout tělo.

Poté následovala pro ty větší Latina (nejen) pro ženy, kde si vyzkoušeli několik kroků z různých latinsko-amerických tanců.

Na závěr večera Honza s Lucií ukázali, jak tancují latinu „profíci“ a předvedli nám perfektní jive.

Pokud vše klapne, tak příští rok v říjnu se můžeme na jejich skvělé a zábavné vystoupení ve Velkých Opatovicích opět těšit!

Vaše Rodinné centrum Motýlek Honza a Lucie IMG_0293 IMG_0335 IMG_0351 IMG_0414 IMG_0425 IMG_0623 Onder 7 Onder 8 Onder 9


  • Lukáš Stencl

    Rozhodně musím souhlasit s názorem, že tanec není žádná nuda a přesvědčil mne o tom nejen tento skvělý pár v podání Honzy a Lucie :-) Naše malá totiž také chodí už několikátým rokem do taneční školy v Olomouci, my se jezdíme pravidelně dívat na jejich závody (když tedy zrovna není covid) a jsem z toho vždy nadšen ;-) Je to skvělé vidět své děti sportovat, když je to baví!